Anaï Garcia gaat voor Nieuws030 door Utrecht onder de titel: Ik verwonder mij over...

7 keer tapas in Utrecht

De zomer betekent tot laat naar buiten gaan, wijntjes drinken en... tapas eten! In Utrecht zijn er genoeg plekjes waar je terecht kunt voor tapas maar waar kun je nou goed eten? Hier vind je de 7 beste tapasrestaurants van Utrecht.

  1.      De Zwarte Vosch

De Zwarte Vosch zit nu bijna een jaar aan de Oudegracht. Met twee authentieke Spaanse koks in de keuken en heerlijke tapas en pinchos zorgt De Zwarte Vosch voor een ultiem Spaans avondje met goede wijnen en eten!

 

Adres

Oudegracht 48

3511 AR Utrecht

  1.      Ele

Ele zit helemaal aan de andere kant van de Oudegracht en verzorgt als Spaans tapasrestaurant ook muziekavonden waarbij de eigenaar met zijn gitaar de longen uit zin lijf zingt. Moet je een keer meegemaakt hebben.

Adres

Oudegracht aan de Werf 211

511 NG Utrecht

  1.      El Mundo

Tapasbar El Mundo is een begrip in Utrecht. Aan de Voorstraat kun je genieten van lekkere tapas, geheel in Spaanse stijl. Daarnaast hebben ze ook een mooi dakterras waar je met zon heerlijk kan zitten.

Adres

Voorstraat 18

3512 AN Utrecht

  1.      Maria

Maria is een gezellig, Spaans tapasrestaurant waar je in de avond ook nog kunt blijven voor een drankje en een dansje!

 

Adres

Mariaplaats 50

3511 LM Utrecht

  1.      Tapaskelder De Winkel van Sinkel

De Tapaskelder van de Winkel van Sinkel heeft op maandag, dinsdag en woensdag 'All you can eat' en op de overige dagen een tapasmenu. In de werfkelder kun je genieten van heerlijke Spaanse hapjes!

Adres

Oudegracht 158

3511 AZ Utrecht

  1.      Boulevard

Bij Cerveceria Boulevard kun je op Baskische wijze genieten van Spaanse lekkernijen. Met een breed assortiment aan Tapas, pinchos en bieren en wijnen, kun je je zeker vermaken bij Boulevard.

Adres

Burgemeester Reigerstraat 45

3581 KL Utrecht

  1.      La Cubanita

La Cubanita is een tapasrestaurant met meerdere vestigingen in het land. Als je houdt van het 'All you can eat' principe, ga je je zeker vermaken in dit restaurant want doordeweeks kun je voor maar €17,50 de hele avond eten!

Adres

Oudkerkhof 44

3512 GL Utrecht

 -

Anaï Garcia publiceert nog meer blogs via: feelgoodnow.nu