Colofon

Nieuws030 is een uitgave van de stichting De Nieuwe Utrechter. Doel is onafhankelijke berichtgeving over de stad Utrecht middels nieuwsartikelen, interviews, columns, reportages. Deze worden gemaakt door betrokken journalisten en opiniemakers, mensen die van de hoed en de rand weten.

Omdat we hierbij kosten maken, roepen wij lezers op ons financieel te steunen (zie de 'steunbalk' op de voorpagina).

Eindredactie (anno 2024): Jim Terlingen en Ton van den Berg

Met ook regelmatig bijdragen van de volgende personen: Louis Engelman, Hans van Echtelt, Ad van Liempt, Raymond Taams, Kees van Oosten, Dik Binnendijk, Vincent Dirksen, Jeroen Wielaert, Armand Leenaers, Joost van Waert, Frans de Jonge, Sjoerd de Boer en Edwin Lucas.

Bijdrage of tips?

Heb je een inhoudelijke bijdrage voor Nieuws030, mail naar: info@nieuws030.nl

De hoofdredactie houdt zich het recht voor artikelen te weigeren. Een redactiestatuut beschermt de onafhankelijkheid van de redactie. 

Nieuwsbrief

Periodiek sturen we via de mail een nieuwsbrief rond met de bijzonderste artikelen van de laatste tijd. Wilt u deze ook ontvangen? Mail naar: info@nieuws030.nl

Copyright

Alle artikelen en foto's horen toe aan de genoemde auteurs en overname is alleen toegestaan na hun toestemming. Verzoeken voor overname kunnen worden gedaan via info@nieuws030.nl

Bij foto's waarvan de oorsprong onduidelijk is, hebben wij als uitgever geprobeerd al de rechthebbende op foto’s te achterhalen. Zij die menen nog recht te kunnen doen gelden op in deze uitgave gebruikt materiaal wordt verzocht contact op te nemen met de uitgever.

Adverteren

Adverteren op Nieuws030?
Voor meer info en tarieven stuur een mail naar: adverteren@nieuws030.nl