Beste Nieuws030,

Op jullie site las ik het artikel over de aanpak van wachtlijsten binnen de sport door het stimuleren van sporten op zondag (klikhier). Hier maken wij ons als Utrechtse sportorganisatie al jarenlang hard voor, in goed overleg met de Utrechtse sportverenigingen en in nauwe samenwerking met/in opdracht van de gemeente Utrecht.

Voor het uitvoeren van deze taak, krijgen wij subsidie van de gemeente Utrecht. Zie ook uitgebreide info over de aanpak van de wachtlijstproblematiek op onze website: klikhier.

Tevens goed om te melden dat wij op de site www.sportutrecht.nl/sportgids een overzicht hebben staan van alle sportmogelijkheden in Utrecht. Iedereen die op zoek is naar een sport, kan hiervoor gebruikmaken van een handige zoekmachine. Hierin zijn ook sportverenigingen opgenomen zonder wachtlijsten.

De VSU bestaat al meer dan 25 jaar en weet als geen ander dat er nog veel meer leuke sporten te doen zijn voor de jeugd. De zoekmachine is gevuld met meer dan 80 takken van sport, van aikido tot zwemmen en van capoeira tot ritmische gymnastiek.

Tot slot ook nog leuke om te weten dat verzekeringsmaatschappij ASR op zondag 9 november eveneens aandacht schenkt aan minder bekende (en betaalbare) sport met een groots sportevenement in de Jaarbeurs Utrecht, genaamd De Andere Spelen. Alle kinderen (met ouders) zijn dan welkom om 10 sporten – zoals kaatsen, bossaball en onderwaterhockey – gratis uit te proberen.

Zie ook de berichtgeving hierover op onze site of ga naar www.deanderespelen.nl

Met sportieve groet,

Yvonne Mureau

Vereniging Sport Utrecht