Persbericht dat we ontvingen:

Het Meest Swingende Radio Station Van En Uit De Domstad Is Terug  

Wie kent ze niet? De jongeren radio-stations van de jaren 80. De zogeheten clandestiene zenders die de muziek uitzonden waar de jongere generatie van toen behoefte aan had maar niet of nauwelijks gedraaid werd op Hilversum 3, behalve in het programma van radio icoon Ferry Maat de Soulshow en de meest swingende koopavond op de donderdag, waar iedereen voor thuis bleef.  

Voor Utrecht en de wijde omgeving gold dat op vrijdagavond tot zondagavond toen er ergens vanuit een leegstaand pand in de Domstad een zender aanging en de beste import, zoals dat heette, 64 uur lang in het weekend door de ether klonk en dat afgewisseld met de herkenbare jingles "Dit is het meest swingende radio station van de domstad" en "Satellite Action in de mix, laat de boel pas echt goed swingen".  

Helaas moest ook Satellite Action het geregeld bekopen met een inval van de toen gehete Radio Controle Dienst (RCD) en de Politie. Al was dat vaak alleen de zender die werd weggehaald daar de studio op een andere locatie was.  

Nu is Satellite Action na ruim 30 jaar terug, weliswaar niet via de ether maar het oh, zo populaire internet. En wie weet wat niet is kan altijd nog komen. Tussen de immense hoeveelheid internetradio stations rijst Satellite Action als een Phoenix uit de as met een nieuw buitenaards geluid van nu. Niet alleen Hiphop, R&B of zo het in de jaren 80 en 90 heette: swingbeat, New Jack Swing etc, maar het nieuwe Satellite Action is een muzikale tijdreis van het verleden naar het heden en is er ruimte gemaakt aan de behoefte van de luisteraar jong en oud anno 2020 met een zeer gevarieerde muziekmix als "Dance Classics, Italo Disco, Deep House, Hiphop, R&B, Soul en Reggae.  

Kortom voor ieder wat wils en een reden om af te stemmen via www.satelliteaction.nl   Nu Niet alleen in het weekend maar 24/7.

Tekst persbericht: Dennis de Jong