Anaï Garcia gaat voor Nieuws030 door Utrecht onder de titel: Ik verwonder mij over... Gezelligheid bij Carla’s Conditorie

Als je wel eens in Oog in Al komt weet je dat deze wijk niet zo'n groot winkelcentrum heeft. Een Albert Heijn, bakker, slager, Etos en snackbar en daar blijft het ongeveer wel bij. Maar sinds de komst van Carla's Conditorie is het er een stuk leuker op geworden! Aan de Händelstraat 100 heeft Carla een tweede Conditorie geopend. Haar andere vestiging zit achter de Domkerk in Utrecht.

Bij Carla's Conditorie word je bij binnenkomst betoverd door een interieur dat mij doet denken aan Alice in Wonderland. Een wand vol klassieke spiegels, zoet roze muren en gezellige fauteuils met printjes en kussentjes. De etalage staat vol met heerlijke taartjes, koeken en ander zoetigheden.

Dat is even wat anders dan al die strakke designs van tegenwoordig! Daarnaast kan je er ook in de avond eten; Eetbar HUSMANSKOST. Dat is eten wat de pot schaft met Scandinavisch georiënteerde gerechten.

Ik neem buiten plaats op het terras. Hier is voldoende ruimte en zit je ook nog eens lekker uit de wind, in de zon. Met een cappuccino en al dat gezellig om mij heen vermaak ik mij hier prima!

De eigenaresse Carla Visch is bekend als de bakker en oprichter van Broodnodig. Eind 2009 is zij daarmee gestopt en is ze in 2012 weer begonnen met een Conditorie midden in Utrecht, achter de Dom. Carla is gespecialiseerd in de Zweedse keuken en verzorgd ook catering. Zweeds buffet, soep, taarten en Mittsommar buffet kun je allemaal bij haar bestellen! 

 -

Anaï Garcia publiceert nog meer blogs via: feelgoodnow.nu