Door Tosca Sel:

In Café Willem Slok werd donderdagavond de ‘Gids voor herintreders op de liefdesmarkt’ gepresenteerd. Het is een handig handboek voor iedereen die na een lange relatie weer op jacht wil. 

De schrijvers van het boek zijn twee journalisten: Henny de Vos (60) en Tosca Sel (32). Toen Henny uit een lange relatie kwam, vroeg hij date-deskundige Tosca waar hij tegenwoordig leuke, nieuwe vrouwen kon vinden. Want alle kroegen waar hij voorheen naartoe ging om vrouwen te versieren, werden nu ineens bevolkt door jongeren die hem aanspraken met ‘meneer’. 

Tosca Sel en Henny de Vos bij de presentatie. Foto: Ton van den Berg

Na een kort beraad op het terras bij het Strand Oog in Al besloten de twee samen een date-gids te schrijven speciaal voor alle gedumpte vrienden of gescheiden moeders en vaders die wel weer eens aan de man/vrouw mogen. Een krap jaar later is het boek er ook daadwerkelijk. 

Het staat boordevol tips over hoe je een nieuwe liefde aan de haak kunt slaan (of hoe je aan de haak geslagen kunt worden!), de valkuilen en hindernissen op het liefdespad, de rol van je psyche en van je hormonen, plus de - uiterst leerzame – belevenissen op datinggebied van de auteurs en vele anderen.

Hier kan je een uittreksel lezen en het boek bestellen. 

https://issuu.com/vbku/docs/9789021561851datenvoorherintreders