Anaï Garcia gaat voor Nieuws030 door Utrecht onder de titel: Ik verwonder mij over... Shirts we love, nieuw in Utrecht!

Nieuw op het Oudkerkhof in Utrecht: Shirts we love! Een uniek winkeltje met hippe T-shirts, jurkjes, broeken, accessoires en sieraden.

De shirts zijn van grote merken als Sisters Point en Ichi maar Shirts we love verkoopt ook merken als Tee-Trend, OKE by me, Invidus, Catwalk Junkie, LA Sisters, HandMade en Culture. Vooral de T-shirts en jurkjes zijn erg in trek.

Bij Shirts we love kan je een leuk item scoren van goede kwaliteit en geen duur prijskaartje! Voor maar €19,95 heb je al een leuk shirtje gescoord.

Naast de shirtjes verkoopt Shirts we love ook accessoires als mooie, leren tassen en portemonnees maar ook hippe riemen en van die handige 'coffee to-go' bekers. Ook de jurkjes zijn erg populair. Vooral met de feestdagen wordt deze winkel gevuld met veel verschillende jurkjes. Doordat Shirts we love zo veel verschillende merken verkoopt is de kans dat je een uniek jurkje hebt groter, en dus leuker!

De winkel is gevestigd in een mooi pand aan het Oudkerkhof tegenover de Vanilia. De collectie wordt elke week vernieuwd dus dat wordt vaker naar binnen lopen! Naast de winkel hebben ze ook een webshop.