Anaï Garcia gaat voor Nieuws030 door Utrecht onder de titel: Ik verwonder mij over...

Jut en Jul in Utrecht 

Tweedehands kledingwinkels, daar hebben we er wel een paar van in Utrecht. De ‘vintage’ kledingwinkels zijn heerlijk om af en toe in rond te neuzen maar Jut & Jul brengt het vintage idee naar een heel ander level. Dit leuke, nieuwe winkeltje in Utrecht heeft vintage kleding, nieuwe kleding en woonaccessoires op een aantrekkelijke manier ingericht.

Nieuwe ontwerpers en tweedehands kleding

Ik liep tegen dit zaakje op toen ik weer door Utrecht aan het rondneuzen was naar originele plekjes in ons stadje. In de Telingstraat werd ik verrast door een nieuw  uithangbord; Jut & Jul. De winkel heeft een mooi concept waarbij verschillende ontwerpers een plankje krijgen om hun producten te verkopen. Zo vind je er sieraden, tassen, kleding en woonaccessoires. De winkel is dus een mix van producten van nieuwe ontwerpers, tweedehands kleding en allerlei accessoires.

Het interieur van Jut & Jul. Foto: A. Garcia

Hippe twist aan tweedehands kleding

De verkoopster vertelde mij dat ze er vanaf december 2014 zitten en hun collectie steeds weer aanvullen met producten van verschillende ontwerpers. Daarnaast merk je dat ze vooral een jonge doelgroep aantrekken door via social media hun stem te laten horen en ons inspireren met foto’s van collecties die binnenkomen.

Een mix van interactie met de doelgroep, positieve artikelen van verschillende Utrechtse bloggers en mond tot mond reclame hebben ze hun plekje goed gevestigd in het midden van het land! Jut & Jul geeft een hippe twist aan het tweedehands concept en is eigenlijk al een klein museumpje op zich om eens een kijkje te nemen.

Adres

Telingstraat 11

Utrecht

-

Anaï Garcia publiceert nog meer blogs via: feelgoodnow.nu