Zelfs corona kan Sodimitriop niet tegenhouden. Er was weer veel hartzeer geweest en de beste manier om daar mee om te gaan is voor deze Utrectse kunstenaar dat van zich af te zingen.

Zijn nieuwste liedje heet 'Toen' en is in 1 lied het hele verhaal met al zijn verbroken relaties uit het verleden. Hij zegt daarover: "Ik zat in een burnout en had PTSS, het ging toen ook bergafwaarts met mijn relatie, en daardoor kwamen allemaal angstige flashbacks terug in mijn hoofd van al mijn relaties die kapot zijn gegaan."

Verdriet en heel veel angst overheersten bij Sodimitriop (Dimitri Arambatzis): "Ik kreeg paniekaanvallen en was bang om dood te gaan. Na een intensieve behandeling ben ik er een beetje boven op gekomen, maar het verdriet bleef. Kwam op het idee een nummer te maken van alles wat ik met al mijn exen heb meegemaakt. ik heb het kort samen gevat in een song en videoclip."

Het gaat nu weer goed met hem, zegt hij zelf. Maar hij is wel 'gesloopt' door het werken aan het lied en de videoclip. Deze week nog moest het lied opnieuw gemixt worden omdat het nog niet naar zijn zin was. Maar het is klaar nu en hij is zeer tevreden. Ook over de hulp die hij heeft gehad: "Vroeger zou ik de kracht ervoor hebben om het alleen te doen,maar met mijn toestand was dat onmogelijk. Er waren enkele mensen die mij voor de volle 100 procent gesteund hebben om hier een mooi product van te maken."

Voor de muziek van het nummer heeft Sodimitriop samengewerkt met de in Griekenland zeer bekende zanger Panos Psaltis. Die gaat een Griekse versie van Toen inzingen. Al eerder heeft het tweetal samengewerkt: "Het klikt erg goed tussen ons tweetjes", aldus Sodimitriop.