Vak P met Hans van Echtelt - Tot het eindsignaal van arbiter Bas Nijhuis bleef de hoop op een toevalstreffer in het overvolle Galgenwaard overeind. Maar de gehoopte 1-1 bleef uit tegen PSV en dat was niet onverdiend voor de Eindhovense formatie. Wat overeind bleef, was het feit dat ‘Jong FC Utrecht’ (met zoveel invallers) negentig minuten lang overeind bleef en zich niet wegspelen.

Regen van rood-witte snippers. Fotoverslag: Jeroen Stoops

Uitblinker was ongetwijfeld Tommy St. Jago die na zeven maanden blessureleed een sterke rentree maakte in het A-team. De jonge centrale verdediger was na afloop toch niet helemaal tevreden omdat hij bij de enige treffer van Eran Zahavi niet tijdig had ingegrepen. ,,En die goal zal met deze week nog geregeld door mijn hoofd spelen, omdat het achteraf de beslissende goal was. Maar over mijn spel en dat van de ploeg kan ik toch wel een beetje content zijn.’’

Ook trainer Rene Hake was na afloop niet helemaal ontevreden. ,,We zijn lang in de wedstrijd gebleven maar konden na de tegengoal geen vuist meer maken. Met enkele wissels heb ik geprobeerd om de wedstrijd om te keren maar dat is helaas niet gelukt. Jammer dat Remco Balk juist niet kon scoren, hij is wel een speler die in dat soort kansrijke situaties kan toeslaan.'' Dus een echt slotoffensief bleef uit maar toch keerde het publiek niet al te teleurgesteld huiswaarts. 

Dat gold zeker ook voor ons op Vak P, voor het eerst na m’n corona was ik na enkele maanden weer met mijn twee collega’s Ad en Ton van de partij. En wanneer doelman Joel Trommel niet met een fantastische reflex had gereageerd op een doeltreffend lijkende kopstoot van Mike van der Hoorn, dan had ook ik mijn rentree met een mooi gelijkspel kunnen afsluiten. En zodoende kon ik helemaal meevoelen met Tommy St. Jago, die zo graag na zeven maanden absentie niet nipt had verloren.

Steun aan Oekraine. Fotoverslag: Jeroen Stoops

Of Corona er nooit was.

Maher was vanmiddag de aanvoerder van FC Utrecht. Hier in duel met de aanvoerde van PSV, Gakpo.

Basisplaats voor Balk.

Zahavi heeft zojuist de 1-0 gemaakt.

Van der Hoorn in duel om de bal.

Douvikas stond weer in de basis.

Warmerdam en Vertessen.

Doan stopt de aanval van Van de Streek.

De spelers bedanken het publiek. Van der Hoorn troost een balende St. Jago.