Het evenementenbureau Shivers uit Delft wordt de nieuwe gebruiker van het Postkantoor aan de Neude. Het bedrijf staat bekend om het organiseren van exposities en evenementen, vaak gekoppeld aan sponsoring van sportwedstrijden.

In 2010 was Shivers, met directeur Imre van Leeuwen, een grote speler bij de Grand Depart van de Tour de France in Rotterdam. Het had toen de rol van adviseur en uitvoerder bij de organisatie. Of Shivers een rol in de Utrechtse Grand Depart van 2015 wil spelen is nog niet duidelijk. Vrijdag, 27 juni, doet het bedrijf in het voormailge postkantoor uit de doeken wat de plannen zijn met het Postkantoor.

Shivers is actief door het hele land met sportevenementen, maar vooral in Rotterdam staat het vaak vooraan zoals met de Rotterdam Sport Awards, maar ook was Shivers betrokken bij de festiviteiten aangaande de opening van Rotterdam Centraal.

Opvallend aan het initiatief van het evenementenbureau is dat zij bij Postkantoor-eigenaar ASR voor elkaar hebben gekregen het pand te mogen gaan gebruiken. Waarschijnlijk is het tijdelijk, maar dan nog is het vreemd dat er geen Utrechtse gegadigden te vinden waren. Met name met oog op de Grand Depart volgend jaar kan het Postkantoor een grote rol gaan spelen in de evenementen die gaan plaatsvinden.