Au revoir, tot ziens Tour de France. Het circus dat de Tour heet heeft de stad Utrecht verlaten. Het was nog een memorabel rondje door de stad heen, maar toen was het ook echt over.

Opnieuw waren zondag de straten stampendvol belangstellenden en was het langs het parkoers soms rijen dik. Ook in de buitenwijken was er veel belangstelling en daarmee werd het een geslaagd evenement.

Meer dan 400.00 bezoekers waren er zondag, met die van zaterdag er bij opgeteld durft de organisatie van Le Tour Utrecht zelfs te schatten dat bijna 1 miljoen toeschouwers van het spektakel genoten heeft.

De reclamekaravaan doet Utrecht aan. Foto: ton van den BergJoop Zoetemelk nog even op de foto met een Colombiaanse wielerfan. Foto: Ton van den BergEn hij deelt nog wat handtekeningen uit. Foto: Ton van den BergTourdirecteur Prudhomme en Toureigenaar Marie-Odile Amaury wandelen naar de start. Foto: Ton van den BergDe start op de Croeselaan. Foto: Ton van den BergBurgemeester Van Zanen poseert nog een keer. Foto: Ton van den BergDasja Talitsch staat klaar voor het sein van vertrek. Foto: Ton van den Berg