Anaï Garcia gaat voor Nieuws030 door Utrecht onder de titel: Ik verwonder mij over... de nieuwe winkel Hunted Streetwear.

Een paar weken terug zag ik dat er nieuwe winkel zou komen op de Kintgenshaven (het zijstraatje van de Neude). Druk waren mensen in de weer met dozen, inrichting en kleding. Nu de winkel klaar is, is het tijd om dus eens een kijkje te nemen.

Hunted Streetwear is een winkel met kleding met, zo als de naam al zegt; een stoere, straatkant. Zo vind je er bedrukte T-shirts, vesten, jassen en petjes. De kleding is voor zowel mannen als vrouwen. Hunted Streetwear verkoopt hun eigen merk wat je kan herkennen met de grote 'H' en het woord 'Hunted' bedrukt op de kleding.

Ook verkopen zij het Utrechtse merk 'Utca's Finest'. Dit Utrechtse merk staat helemaal in het teken van Utrecht met de tekeningen van de Dom, het Utrechtse wapen en de 030-petjes. En niet die toeristische uitstraling maar echt, mooie, kwalitatieve kleding. En dat allemaal met betrekking tot Utrecht, helemaal leuk natuurlijk!

Hunted Streetwear weet met de winkel een aangename combinatie te maken van de stoere kleding die ze verkopen met de stijlvolle inrichting in de winkel. De verkoopster vertelt enthousiast over de kleding en past helemaal in het plaatje met haar kledingstijl en tatoeages.

Hunted Steetwear weet als kleine winkel toch op te vallen tussen alle grote winkels in het centrum en heeft naast de winkel ook een goedlopende webshop. Opvallend vond ik dat ik vroeger vaker langs deze winkel liep maar niet meer kan herinneren wat daar zat.

Of ik er zelf ook kleding ga kopen? Ik vind het erg leuk eruit zien allemaal maar toch iets te 'street' voor mij. Voor vooral mannen is de kleding in trek denk ik. Maar ik blijf de Hunted Streetwear zeker in de gaten houden!

Adres

Kintgenshaven 1a

3512 GX Utrecht

-

Anaï Garcia publiceert nog meer blogs via: feelgoodnow.nu