Anaï Garcia gaat voor Nieuws030 door Utrecht onder de titel: Ik verwonder mij over... Smullen bij De Zwarte Vosch

Tapasrestaurants hebben we genoeg in Utrecht, maar De Zwarte Vosch is nieuw, hip en introduceert een nieuw concept! Aan de bar staan allemaal pinchos (dit zijn kleine gerechtjes, kleiner dan tapas) en kun je meenemen naar je tafeltje. Aan het einde van de avond reken je de pinchos af. Daarnaast kun je er ook warme tapas eten en lekker wat drinken onder Spaanse sferen.

Bij de Zwarte Vosch kun je op de begane grond of in de werfkelder gaan zitten. De Spaanse dame van de keuken komt af en toe langslopen met lekkere pinchos in de werfkelder zodat je niet steeds naar boven hoeft te lopen. In het half Nederlands/ half Spaans komt ze enthousiast uitleggen wat voor hapjes ze op haar plateau heeft. Een relaxte, gezellige sfeer hangt er!

De gerechten worden vers bereid door twee Spaanse koks in een mooie open keuken. Hier zie je ze swoegen en af en toe wat in het spaans naar elkaar roepen. Daar houden we van. De pinchos variëren van empanadas tot toast met jamon. Veel keuze en erg lekker! De warme tapas kan je van de kaart bestellen en deze smaken ook erg goed.

De Zwarte Vosch zit aan de Oudegracht, schuintegenover de Work Out.  Het is er gezellig en vooral erg lekker! Let er wel even op dat je van tevoren reserveert, vooral in het weekend is het er erg druk.

-

Anaï Garcia publiceert nog meer blogs via: feelgoodnow.nu