Anaï Garcia gaat voor Nieuws030 door Utrecht onder de titel: Ik verwonder mij over... Nieuw in Utrecht: Crop

Ik zag dat ze al weken bezig waren op de Biltstraat met een verbouwing. Aangezien ik werk op de Biltstraat, fietste ik er elke dag langs en zag hoe het pand steeds mooier werd.

Vorige week was het zo ver, de naam van de zaak werd onthuld en een nieuwe horecagelegenheid was geopend: Crop. Een combinatie van horeca en afhaal en alles is vers en gezond. Even kijken hoe het daar is!

Ik bestelde een verse sinaasappelsap en ging even rustig zitten en rondkijken. Wat een mooie locatie. Omdat het op de hoek van de Biltstraat zit, heb je ontzettend veel ramen en dus veel licht. Fijne plek om met iemand te lunchen en een fijne plek omdat het net buiten de drukte van de kern van het centrum is.

Crop biedt koffie, lunch, salades en gezonde verse sappen en smoothies aan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om verschillende salades af te halen. Het restaurant en de afhaal hebben beiden een eigen ingang maar vanuit binnen kan je zo doorlopen. Leuk concept! Waar ik iets minder blij van werd: de bediening.

Na binnenkomst werd ik niet aangekeken, ik heb meerdere malen geprobeerd oogcontact te maken maar de bediening was erg druk (terwijl het vrij rustig was) en ik kreeg niet een uitnodigend gevoel. Jammer en ook niet zo slim als je net open gaat!

Crop heeft de winkel en het restaurant leuk aangekleed met verschillende eigen 'Crop-accessoires' en heeft een biologische en gezellige uitstraling. Flyers, bekers, schilderijtjes en eenvoud maken Crop net even wat anders dan de andere talloze biologische zaakjes die in Utrecht geopend zijn.

Adres

Biltstraat 1
3572 AA UTRECHT

-

Anaï Garcia publiceert nog meer blogs via: feelgoodnow.nu