Anaï Garcia gaat voor Nieuws030 door Utrecht onder de titel: Ik verwonder mij over... De beste wijntjes in Utrecht.

Even een wijntje doen; in het weekend of aan het einde van een lange werkdag. Ach, altijd wel een goede gelegenheid voor een wijntje toch? Er worden steeds meer wijnbars geopend en dus keuze genoeg! Maar waar is de wijn goed en waar is de sfeer leuk? Ik heb de leukste Utrechtse wijnbars voor je op een rijtje gezet:

1. Lefebre

Lefebre zit aan de Neude en heeft dus een toplocatie midden in het centrum. De wijnen zijn goede huiswijnen en wisselen regelmatig. Daarnaast kun je er ook verschillende hapjes en gerechtjes samenstellen. De combinatie van fijne sfeer en goede wijnen maakt Lefebre een hele fijne wijnbar!

VinVin met Hollands gevoel.

2. VinVin

VinVin is een trendy wijnbar met wijnen vanuit de hele wereld. Een strak interieur maar wel de Hollandse gezelligheid. Daarnaast heeft VinVin ook een fijne locatie, niet op een drukke plek maar toch in het centrum.

3. Pickles

Pickles staat eigenlijk bekend om haar goede burgers maar vergeet niet dat het ook een wijnbar is! De combinatie van sappige burgers met een heerlijk glas wijn vind je niet snel. Daarom is Pickles zo'n leuke plek.

4. Vino Veritas

Vino Veritas is een wijnbar opgericht door een Italiaan uit Bologna. Alle wijnen zijn geïmporteerd vanuit Italië en worden geserveerd met kleine hapjes. Je waant je even in Italië!

Zuid Europa in Zies.

5. Zies

Zies is een wijnbar en Bistro met producten en wijnen uit Zuid-Europa. Voor mediterrane hapjes en wijnen moet je dus bij Zies zijn!

6. Talud9

Koffie en wijn, dat is waar Talud9 zich op richt. Bij de koffie en thee worden zoetigheden gebakken en bij de wijn horen de hapjes als dun gesneden charcuterie en verschillende kazen.

7. Vintage

Tapas en wijn, ja het blijft een goede combinatie. Vintage is een tapasbar en een wijnbar. Verschillende plateaus aan warme en koude tapas gecombineerd met een goed wijntje, daar houden we van, toch?

-

Anaï Garcia publiceert nog meer blogs via: feelgoodnow.nu