Anaï Garcia gaat voor Nieuws030 door Utrecht onder de titel: Ik verwonder mij over...

Is er een vriend(in) of familielid jarig? Of wil je iemand gewoon verrassen met een leuk cadeautje? Je hoeft niet het hele internet af te struinen want in Utrecht zijn een hoop leuke winkeltjes waar je een mooi cadeau kan vinden. Ik heb de leukste cadeauwinkels uit ons stadsie voor je op een rijtje gezet:

WC-rolhouder bij Keck en Lisa.

Keck en Lisa

Keck en Lisa heeft het voor elkaar; in een kleine ruimte de meest maffe spulletjes bij elkaar. Zo vind je er boeken, spelletjes en grappige woon- en keukenaccessoires.  Wel eens van het grote Nutella boek gehoord? Of op zoek naar creatieve wc-rollen houders?

Adres:

Zadelstraat 38

3511 LV Utrecht

It's a Present.

It's a present!

It's a present is een hele fijne cadeauwinkel. Ik kan er altijd wel iets vinden. De winkel heeft een combinatie van mooie producten en grappige spulletjes. Of je nou een kleinigheidje wil vinden of een cadeau van wat meer kwaliteit. Vergeet niet de trap naar de kelder te nemen, daar vind je nog meer spulletjes en een mooi zicht over de Oudergracht!

Adres:

Lijnmarkt 16

3511 KH Utrecht

Waar.

WAAR

Op zoek naar een duurzaam cadeau? WAAR is een duurzame cadeauwinkel. Zo vind je er sieraden, eten, servies, verzorgingsproducten en nog veel meer. Allemaal biologische, ecologische en gerecyclede artikelen.

Adres:

Lijnmarkt 21

3511 KE Utrecht

ZinIn

ZININ

ZININ is een winkel waar je allemaal producten en spullen kan vinden voor op en rond de eettafel. Naast mooi servies is er bijvoorbeeld ook keuze uit geurstokjes en olijfolie uit verschillende regio’s en landen. Erg leuke winkel en ze hebben heel veel.

Adres:

Burgermeester Reigerstraat 11

Utrecht

Op mijn blog feelgoodnow.nu vind je nog meer (winkel)tips over Utrecht.

-

Anaï Garcia publiceert nog meer blogs via: feelgoodnow.nu